Materieel

Materieel en capaciteit

Ittervoort Betoncentrale heeft een capaciteit van ruim 100m3/uur en wordt aangestuurd door de nieuwste besturingssoftware in de markt. Ittervoort Betoncentrale beschikt over een eigen wagenpark dat geheel voorzien is van de minst milieu belastende euro 6 motoren. Dit zijn 9 mixers met een capaciteit tot 13m3 en 3 pompmixers met een gieklengte van 32 meter. Hiermee kunnen we tot 132m3 per ronde op de weg zetten. Tevens beschikt Ittervoort Betoncentrale over 2 kiepers voor het zand en grind transport, die omgekoppeld kunnen worden tot mixers om eventuele pieken op te vangen.

Pompmixer

Makkelijk en voordelig beton storten? Dat kan met de pompmixer. Ittervoort betoncentrale heeft de beschikking over 3 pompmixers. Deze kunnen een afstand van 28 meter met de giek overbruggen. Tevens kunnen er slangen op aangesloten worden om een binnen vloer te storten. Voor vragen hierover kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Eigen laboratorium

Ittervoort Betoncentrale beschikt over een eigen laboratorium. Hier vindt betononderzoek plaats volgens de laatste normen en richtlijnen. Onze betontechnoloog waakt over de kwaliteit van onze producten en is daarnaast actief bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten of het verbeteren van bestaande producten.

Heeft u speciale wensen of technische vragen dan staat onze betontechnoloog u graag te woord.

Bekijk ook onze overige diensten en producten